Freelance Profile Groep Community

Je opdracht loopt binnenkort af en je moet weer actief aan de slag om een nieuwe uitdaging te vinden. Een klant die niet betaalt, terwijl jouw lasten gewoon doorlopen. Zaken die jij als ZZP'er vast herkent! Als zelfstandige ontkom je hier vaak niet aan en ben soms ook kwetsbaar in je ondernemerschap. Als Profile Groep ontzorgen wij onze zelfstandige professionals. Wij zetten jou als specialist op jouw vakgebied in je kracht door jou juist te laten doen waar jij goed in bent en waar jij energie uit haalt! De rest doen wij voor jou! Wij zorgen voor passende opdrachten en geen administratieve rompslomp waarbij daarnaast transparantie en kennisdeling voor ons altijd voorop staan! Wij hebben onze eigen Freelance Profile Groep Community waar opdrachten en ervaringen met elkaar gedeeld worden. Wil jij als ZZP’er met IM-Profile samenwerken?

De voordelen van werken als ZZP’er bij IM-Profile

Wat kunnen we voor elkaar betekenen? Door onze professionele en persoonlijke aanpak sta jij als ZZP’er centraal bij IM-Profile. Wij zorgen er voor dat jij zorgeloos kan werken aan tijdelijke opdrachten bij onze opdrachtgevers. IM-Profile conformeert zich volledig aan de wet- en regelgeving. Dit biedt aan alle betrokken partijen volledige ontzorging.

Wij komen met regelmaat opdrachten binnen ons netwerk van opdrachtgevers tegen waar specifieke expertise en ervaring nodig is. Wij weten als geen ander dat ZZP’ers juist op tactisch en strategisch niveau veel expertise met zich meebrengen.

  • Wij zijn open en transparant over onze tarieven en marges.
  • 2 maanden voorafgaand aan beëindiging van je opdracht, gaan wij al aan de slag voor een nieuw project.
  • Wij werken met door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomsten en zijn SNA 4400 gecertificeerd.
  • Onze betalingstermijn bedraagt 30 dagen, maar we hanteren altijd 21 dagen zodat jij nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.
  • Als zelfstandig ondernemer ken jij waarschijnlijk ook veel collega-ZZP’ers en opdrachtgevers. Als jij een bemiddeling via ons laat lopen, dan ontvang je een kickbackfee over de gefactureerde uren van deze bemiddeling.
  • We organiseren minimaal 2 keer per jaar een kennissessie en brengen je tevens op de hoogte van nieuwe wet- en regelgeving die voor jou als zelfstandige van belang zijn.
  • Je maakt gebruik van onze 25 jaar ervaring en een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers.

Neem contact met ons op!

Graag komen we met jou in contact en voegen we je toe aan ons ZZP-netwerk. Wij hebben veel verschillende opdrachtgevers wat ervoor zorgt dat de kans groot is dat we direct een uitdagende opdracht hebben voor je hebben die bij jou past!  Wil je meer weten over een samenwerking met IM-Profile? Neem dan contact met ons op.