Freelance Profile Groep Community

Wij werken samen met een groot team van betrouwbare ZZP'ers die wij zien als partner-collega's. Een samenwerking die heel waardevol is voor ons. Samen hebben wij al veel tijdelijke opdrachten tot een succes weten af te ronden. Wij hebben onze eigen Freelance Profile Groep Community waar opdrachten en ervaringen met elkaar gedeeld worden. Wil jij als ZZP’er met IM-Profile samenwerken?

De voordelen van werken als ZZP’er bij IM-Profile

Wat kunnen we voor elkaar betekenen? Door onze professionele en persoonlijke aanpak sta jij als ZZP’er centraal bij IM-Profile. Wij zorgen er voor dat jij zorgeloos kan werken aan tijdelijke opdrachten bij onze opdrachtgevers. IM-Profile conformeert zich volledig aan de wet- en regelgeving. Dit biedt aan alle betrokken partijen volledige ontzorging.

Wij komen met regelmaat opdrachten binnen ons netwerk van opdrachtgevers tegen waar specifieke expertise en ervaring nodig is. Wij weten als geen ander dat ZZP’ers juist op tactisch en strategisch niveau veel expertise met zich meebrengen.

Neem contact met ons op!

Graag komen we met jou in contact en voegen we je toe aan ons ZZP-netwerk. Wij hebben veel verschillende opdrachtgevers wat ervoor zorgt dat de kans groot is dat we direct een uitdagende opdracht hebben voor je hebben die bij jou past!  Wil je meer weten over een samenwerking met IM-Profile? Neem dan contact met ons op.