ZZP informatievoorziening

Wil jij op basis van ZZP in de informatievoorziening werken? Dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij op dit gebied bij IM-Profile klaar hebben staan. We hebben voor legio opdrachten samengewerkt met ZZP-ers, altijd tot volle tevredenheid. We gaan dan ook graag met jou aan de slag. IM-Profile is een bedrijf dat samenwerkt met een groot aantal opdrachtgevers die specialisten in de informatievoorziening zoeken. Veel van deze opdrachten laten wij uitvoeren door onze eigen mensen, maar we schakelen ook regelmatig ZZP-ers in om voor ons te werken.

Een ZZP opdracht in de informatievoorziening

Als jij een informatievoorziening opdracht op ZZP basis uit wil voeren, dan horen we graag van je. Wij zien ZZP-ers als partner-collega’s. We hebben in het verleden al heel wat opdrachten door ZZP-ers laten uitvoeren, altijd met veel succes. We hebben een freelance Profile Groep Community, waar we opdrachten en ervaringen met elkaar delen.

Als jij hier ook onderdeel van wil worden, dan kun jij jezelf altijd bij ons aanmelden. Wij zorgen er dan voor dat jij zonder zorgen kunt werken aan een opdracht bij een van onze partners. Het gaat hier om tijdelijke opdrachten waarbij jij door ons geheel ontzorgd wordt.

 

Meer weten over werken op ZZP basis in de informatievoorziening?

Wil je een ZZP opdracht in de informatievoorziening voor ons uitvoeren? Dan raden wij je aan om hiervoor vandaag nog contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen met het maken van een keuze voor een van de opdrachten die we open hebben staan en bekijken dan samen met jou hoe jij hier het beste invulling aan kunt geven.

We krijgen vaak opdrachten binnen waarbij speciale kennis en ervaring nodig is. Als jij ons hier dan bij kunt helpen, dan gaan we graag samen met jou aan de slag!

 

Advies & verbinden

Jouw IT-vraagstuk koppelen we aan de juiste kennis. Met ons enorme IT-netwerk lossen wij jouw IT-vraagstuk op.

Detacheren

Als ICT-professional ben je direct inzetbaar voor detachering en projecten.

Interim consultancy

Stel je ICT-projectteam samen voor het beste resultaat.

Onze opdrachtgevers

Contact

Lorem