Informatiemanager Den Bosch

Wil jij aan de slag als informatiemedewerker in Den Bosch? Dan helpen wij je graag bij het vinden van opdrachtgevers waar jij je helemaal voor in wil zetten. We hebben bij IM-Profile een ruim bestand aan klanten die actief zijn in de publieke sector. Dit zijn bedrijven die ondersteuning nodig hebben van professionele informatiemanagers. Wij detacheren je bij deze bedrijven, zodat je hier voor een bepaalde periode je werk kan doen. En als deze periode is afgelopen, gaan we samen met jou op zoek naar een volgende opdrachtgever. Zo heb jij afwisselend werk waarmee je flink ervaring op kunt gaan doen.

Zoek jij een informatiemanager vacature in Den Bosch?

Wanneer jij op zoek bent naar een vacature voor informatiemanager in Den Bosch, dan helpen wij je graag deze te vinden. Doordat je bij meerdere verschillende opdrachtgevers gaat werken doe je een schat aan ervaring op. Daarnaast kom je in afwisselende bedrijfsculturen en bedrijfsdynamiek te werken.

We bieden je daarbij wel de zekerheid van een vast inkomen, waarbij je ook een auto van de zaak tot je beschikking krijgt. Dat niet alleen, je hebt bij ons legio aan doorgroeimogelijkheden. We hebben mensen in dienst op verschillende niveaus, zo kan iedereen bij ons van elkaar blijven leren. En als we het toch over leren hebben, je hebt bij ons een onbeperkt opleidingsbudget tot je beschikking.

 

Meer weten over een vacature voor informatiemanager in Den Bosch?

Als jij een informatiemanager vacature op onze website hebt zien staan die je aanspreekt, dan raden wij je aan om hier gewoon even contact over op te nemen met ons. We vertellen je graag meer over een bepaalde functie en wat je hier precies allemaal van kunt verwachten. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen, zodat je goed op de hoogte bent van waar je bij ons allemaal op mag rekenen.

 

Advies & verbinden

Jouw IT-vraagstuk koppelen we aan de juiste kennis. Met ons enorme IT-netwerk lossen wij jouw IT-vraagstuk op.

Detacheren

Als ICT-professional ben je direct inzetbaar voor detachering en projecten.

Interim consultancy

Stel je ICT-projectteam samen voor het beste resultaat.

Onze opdrachtgevers

Contact

Lorem