ZZP functioneel beheerder

Wil jij graag werken als functioneel beheerder? Ben je een ZZP-er die op dit gebied veel ervaring heeft en die deze graag in wil zetten voor onze opdrachtgevers? Dan hopen we dat je contact op wil nemen met IM-Profile. Onze organisatie is gespecialiseerd op het gebied van alles wat met informatiemanagement te maken heeft. We horen dan ook graag van je als jij ons wil helpen met het uitvoeren van opdrachten voor onze partners. We krijgen via ons netwerk regelmatig opdrachten binnen waar specialistische kennis nodig is. Neem contact met ons op als jij denkt dat je deze kennis in huis hebt.

Een ZZP opdracht als functioneel beheerder

We vinden het belangrijk om onze opdrachtgevers die ondersteuning te geven die ze nodig hebben. We detacheren onze mensen, die we tussen opdrachten door de mogelijkheid geven zich verder te ontwikkelen en extra kennis op te doen. Maar soms hebben we voor een opdracht specifieke kennis nodig die op dat moment niet beschikbaar is. In dat geval nemen we contact op met ZZP-ers die als functioneel beheerder werken.

Wil jij zo’n ZZP opdracht voor functioneel beheerder voor ons uitvoeren? We gaan dan graag een keer met je om tafel om samen te bekijken hoe jij de ondersteuning kunt bieden die onze opdrachtgevers nodig hebben. En als we tevreden zijn over hoe jij de opdracht hebt uitgevoerd, dan schakelen we je natuurlijk vaker in!

 

 

 

Een functioneel beheer opdracht als ZZP specialist uitvoeren

Functioneel beheer is een mooi vakgebied, waarbij je veel verantwoordelijkheid hebt. Het is dan ook belangrijk dat jij je werk goed uitvoert. Je krijgt hiervoor bij ons alle ondersteuning die je maar nodig kunt hebben. Wil je hier meer over weten, dan raden we je aan de uitgebreide informatie over dit onderwerp die we klaar hebben staan eens door te nemen.

Je kunt ook altijd contact met ons opnemen om je vragen over dit onderwerp aan ons te stellen. We zijn gespecialiseerd op het gebied van alles wat maar met informatiemanagement te maken heeft. We delen onze kennis graag met onze ZZP partners.

 

 

Advies & verbinden

Jouw IT-vraagstuk koppelen we aan de juiste kennis. Met ons enorme IT-netwerk lossen wij jouw IT-vraagstuk op.

Detacheren

Als ICT-professional ben je direct inzetbaar voor detachering en projecten.

Interim consultancy

Stel je ICT-projectteam samen voor het beste resultaat.

Onze opdrachtgevers

Contact

Lorem