Vacature functioneel beheer

IM-Profile is een bedrijf dat altijd op zoek is naar enthousiaste informatiemanagement professionals. Onze opdrachtgevers willen graag ondersteuning hebben van mensen die een grote kennis hebben op dit gebied en die deze kennis ook in de praktijk kunnen brengen. Ben jij dan ook op zoek naar een vacature in het functioneel beheer, dan horen we graag van je. Neem voordat je contact met ons opneemt eens een kijkje bij de uitgebreide informatie over ons bedrijf en onze opdrachtgevers die je elders op deze website terugvindt.

Op zoek naar vacatures voor functioneel beheer?

IM-Profile bestaat uit een team aan informatiemanagement professionals. We werken voor opdrachtgevers die actief zijn in de publieke sector. Bij ons werk je aan opdrachten op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau.

Opdrachten waarin jij kunt laten zien wat je in je mars hebt en waar jij een mooie uitdaging uit kunt halen. Daarbij bieden we je ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Dit doe je via onze IM-Profile Academy.

We werken hiervoor samen met meerdere gerenommeerde opleidingsinstituten. We vinden het daarbij vooral ook belangrijk dat jij plezier hebt in je werk. Door het enthousiaste team, door de uitdagende opdrachten en door de informele sfeer die er bij ons hangt.

 

Meer weten over een vacature voor functioneel beheer?

Als jij tussen onze vacatures voor functioneel beheer een opdracht hebt zien staan die je aanspreekt, dan horen we graag van je. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen om meer te weten te komen over een bepaalde opdracht, of over ons bedrijf. Uiteraard vind je hier elders op deze website ook meer informatie over.

Bij IM-Profile vind je uitdagende opdrachten en veel variatie. Je hebt daarbij doorgroeimogelijkheden, alsmede de zekerheid van een vast salaris. We hopen dan ook snel van je te horen als jij je wil aansluiten bij ons team.

 

Advies & verbinden

Jouw IT-vraagstuk koppelen we aan de juiste kennis. Met ons enorme IT-netwerk lossen wij jouw IT-vraagstuk op.

Detacheren

Als ICT-professional ben je direct inzetbaar voor detachering en projecten.

Interim consultancy

Stel je ICT-projectteam samen voor het beste resultaat.

Onze opdrachtgevers

Contact

Lorem