Functioneel beheerder Breda

Ben jij op zoek naar werk als functioneel beheerder in Breda? Dan nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen. Bij IM-Profile zijn we namelijk altijd op zoek naar enthousiaste, vaardige mensen die zich in willen zetten voor onze opdrachtgevers. Daarnaast heb je bij ons ook de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Dit doe je niet alleen door bij een divers aanbod aan projecten mee te werken, maar ook door mee te doen aan onze IM-Profile Academy. Hier heb je de mogelijkheid om van specialisten in hun vak meer te leren over je beroep. Heb jij op onze website een vacature voor functioneel beheerder in Breda zien staan? Dan horen we graag meer van je.

Een functioneel beheerder vacature voor Breda

IM-Profile is een hecht team dat bestaat uit 20 professionals op het gebied van informatiemanagement. Wij hebben onze mensen uitdagende opdrachten te bieden. Je werkt hieraan bij vooruitstrevende bedrijven op het gebied van de publieke sector. Je werkt dan op operationeel, tactisch of strategisch niveau. Je kunt bij ons een schat aan kennis opdoen, aangezien je veel afwisseling krijgt op het gebied van zowel opdrachtgevers, culturen en dynamiek. Daarnaast heb je bij ons de zekerheid dat je een vast salaris krijgt, aangevuld met een auto van de zaak die je ook privé mag gebruiken.

 

Meer weten over een vacature voor functioneel beheerder in Breda?

Heb jij een functioneel beheerder vacature in Breda op deze website zien staan die jou aanspreekt? Dan mag je altijd contact met ons opnemen om je vragen hierover aan ons te stellen. Samen met jou bekijken we dan of de functie in kwestie ook daadwerkelijk bij jou past. Mocht dat het geval zijn, dan ga je werken voor een van de vooruitstrevende bedrijven waar wij mee samenwerken. Je werkt voor opdrachtgevers die bij jou in de regio werken, met een team aan collega’s waar je altijd mee kunt sparren. Neem dan ook contact met ons op om een afspraak met ons te maken.

 

Advies & verbinden

Jouw IT-vraagstuk koppelen we aan de juiste kennis. Met ons enorme IT-netwerk lossen wij jouw IT-vraagstuk op.

Detacheren

Als ICT-professional ben je direct inzetbaar voor detachering en projecten.

Interim consultancy

Stel je ICT-projectteam samen voor het beste resultaat.

Onze opdrachtgevers

Contact

Lorem