Vacature informatiemanager

Wil jij werken als informatiemanager, maar wil je hierbij niet aan een enkel bedrijf vastzitten? Dan ben je bij IM-Profile aan het juiste adres. Wij detacheren je namelijk bij een breed scala aan verschillende opdrachtgevers in de publieke sector. Zo haal jij de uitdaging uit wisselende opdrachten, waarbij je er op mag rekenen dat je van ons, indien nodig, de juiste ondersteuning krijgt. Meer weten hierover, of wil je een keer kennis met ons maken om jouw competenties en onze mogelijkheden door te nemen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Een breed aanbod aan vacatures voor informatiemanager

Als jij een informatiemanager vacature zoekt die je aanspreekt en uitdaagt, dan hoef je alleen maar even bij onze vacatures te komen kijken. We hebben deze elders op deze website overzichtelijk voor je bij elkaar gezet. We willen graag dat jij een mooie uitdaging vindt bij ons, zodat je vol enthousiasme bij onze opdrachtgevers aan de slag kunt gaan.

Wij detacheren je bij verschillende bedrijven, waar je voor verschillende uitdagingen zult komen te staan. Zo houd jij je werk gevarieerd en zal geen werkdag er precies hetzelfde uitzien. Je werkt bij ons in een team aan professionals waar je altijd mee kunt sparren, om zo tot de beste oplossing te komen.

 

Meer weten over een informatiemanager vacature?

Heb jij tussen onze vacatures voor informatiemanager een baan zien staan die je aanspreekt? Dan horen we graag van je. In een persoonlijk gesprek nemen we dan de vacature met je door en bekijken we hoe jij hier het beste invulling aan kunt geven.

Je werkt via ons voor vooruitstrevende organisaties in de publieke sector, je krijgt opdrachten bij opdrachtgevers bij jou in de buurt, blijft up-to-date op je vakgebied en kunt bij ons opleidingen volgen om jezelf nog verder te ontwikkelen. Wil jij voor een ons een vacature voor informatiemanager invullen? Dan horen we graag van je!

 

Advies & verbinden

Jouw IT-vraagstuk koppelen we aan de juiste kennis. Met ons enorme IT-netwerk lossen wij jouw IT-vraagstuk op.

Detacheren

Als ICT-professional ben je direct inzetbaar voor detachering en projecten.

Interim consultancy

Stel je ICT-projectteam samen voor het beste resultaat.

Onze opdrachtgevers

Contact

Lorem