Informatiemanager Rotterdam

Ben jij op zoek naar een vacature voor informatiemanager in Rotterdam? Wil jij werken voor verschillende opdrachtgevers en zo ervaring opdoen die je verder in je carrière ook kunt gebruiken? Dan horen we bij IM-Profile graag van je. Bij ons werk je in een organisatie waar je goed ondersteund wordt en waar je altijd mag rekenen op uitdagende functies. Ons team bestaat uit 20 professionals in de informatiemanagement. Via ons werk je bij bedrijven binnen de publieke sector, zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau. Daarnaast kun je bij ons ook werken aan je skills in onze speciale IM-Profile Academy, waar jij je kennis kunt verbreden.

Een informatiemanager vacature in Rotterdam invullen

We vinden het belangrijk om onze mensen te laten werken in mooie functies. Je mag dan ook altijd contact met ons opnemen als je een vacature voor informatiemanager
in Rotterdam hebt zien staan die jou aanspreekt. We bekijken dan samen met jou of dit een functie is die bij jou past. Je komt dan bij ons in dienst en wordt door ons gedetacheerd bij onze opdrachtgevers. Zo heb jij de mogelijkheid om ervaring op te doen bij een groot aantal verschillende bedrijven, maar dan wel met de zekerheid dat je een vast salaris en een auto van de zaak krijgt.

 

Meer weten over een informatiemanager vacature in Rotterdam?

Als jij meer wil weten over een bepaalde vacature voor informatiemanager in Rotterdam, dan horen we graag van je. Bij IM-Profile kom je te werken in een team waar je kennis kunt halen en brengen. Bij ons staat plezier centraal. Je werk moet niet iets zijn waar je alleen maar naartoe gaat om geld te verdienen, maar je ook uitdagen en je iets geven om elke dag weer naar uit te kijken. Wil jij werken als informatiemanager in Rotterdam? Wij zorgen er altijd voor dat je aan het werk kunt gaan op locaties bij jou in de buurt.

 

Advies & verbinden

Jouw IT-vraagstuk koppelen we aan de juiste kennis. Met ons enorme IT-netwerk lossen wij jouw IT-vraagstuk op.

Detacheren

Als ICT-professional ben je direct inzetbaar voor detachering en projecten.

Interim consultancy

Stel je ICT-projectteam samen voor het beste resultaat.

Onze opdrachtgevers

Contact

Lorem