Informatiemanager Utrecht

Wil jij werken als informatiemanager in Utrecht? Dan raden wij je aan om hiervoor eens te komen kijken om te zien of er een vacature voor informatiemanager in Utrecht voor je openstaat bij ons. IM-Profile detacheert informatiemanagers door het hele land. Als jij dan ook in Utrecht wil werken, dan kunnen wij je helpen aan een passende functie. En als je werkzaamheden bij de betreffende opdrachtgever er opzitten, dan gaan we voor je kijken naar een andere functie in jouw regio. Je werkt dan bij mooie opdrachtgevers in de particuliere sector. Indien je over een bepaalde informatiemanager vacature in Utrecht meer wil weten kun je hier natuurlijk altijd even contact over opnemen met ons.

Een informatiemanager vacature voor Utrecht

IM-Profile is een organisatie die bestaat uit 20 professionals op het gebied van informatiemanagement. Enthousiaste, vaardige mensen die door ons worden uitgedaagd met functies in de publieke sector. Dit zijn functies op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau. En dat niet alleen, je krijgt bij ons ook de mogelijkheid om te werken aan zowel je soft- als hardskills Dit doe je via onze eigen IM-Profile Academy. We werken hiervoor samen met meerdere opleidingsinstituten. Binnen onze community mag je kennis halen en brengen, maar is het ook belangrijk dat je plezier hebt in je werk.

 

Meer weten over een vacature voor informatiemanager in Utrecht?

Als jij een informatiemanager vacature in ons aanbod hebt zien staan die je aanspreekt, dan raden wij je aan om hier zo snel mogelijk contact over op te nemen met ons. We vertellen je graag meer over de functie in kwestie, maar ook over wat je van ons mag verwachten. We zorgen ervoor dat je bij verschillende opdrachtgevers een schat aan ervaring opdoet, maar dat je daarnaast ook een vast salaris krijgt, alsmede een auto van de zaak. Meer weten? We hebben ook elders op deze website meer informatie voor je klaarstaan.

 

Advies & verbinden

Jouw IT-vraagstuk koppelen we aan de juiste kennis. Met ons enorme IT-netwerk lossen wij jouw IT-vraagstuk op.

Detacheren

Als ICT-professional ben je direct inzetbaar voor detachering en projecten.

Interim consultancy

Stel je ICT-projectteam samen voor het beste resultaat.

Onze opdrachtgevers

Contact

Lorem