ZZP informatiemanager

Ben jij op zoek naar nieuwe opdrachten als ZZP informatiemanager? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. We zijn bij IM-Profile namelijk altijd op zoek naar competente ZZP-ers die met ons willen samenwerken. Bij ons vervul je een ZZP opdracht voor informatiemanager bij een van onze vele partners. We detacheren mensen bij een groot aantal vooruitstrevende bedrijven in de particuliere sector. Maar we laten ook zeer regelmatig een informatiemanager opdracht op ZZP basis uitvoeren. Ben jij de ZZP-er die wij hiervoor kunnen gebruiken? Heb jij ervaring en veel specialistische kennis in huis? Dan horen we graag van je!

ZZP en informatiemanagement

IM-Profile is een bedrijf dat een groot aantal specialisten klaar heeft staan voor onze opdrachtgevers. Het kan echter ook wel eens voorkomen dat al onze mensen actief zijn en we een nieuwe opdracht binnen krijgen waar we specialistische kennis voor nodig hebben. In een dergelijk geval werken we graag samen met ervaren ZZP-ers die de kennis hebben die we kunnen gebruiken. Jij gaat dan als ZZP-er bij onze opdrachtgever aan de slag. Al het papierwerk nemen we je daarbij uit handen, zodat jij je helemaal op je opdracht kunt concentreren. Wil je hier meer over weten? Neem dan even contact met ons op om je vragen aan ons te stellen.

 

Meer weten over een informatiemanagement opdracht op ZZP basis?

Je mag altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt over onze organisatie, onze werkwijze en filosofie. We vertellen je graag meer over ZZP en informatiemanagement. Wanneer je een ZZP opdracht op informatiemanagement gebied voor ons wil uitvoeren, dan horen we graag meer over jouw specialisaties. We krijgen via ons netwerk regelmatig opdrachten binnen, zodoende hebben we ook altijd professionals nodig die op ZZP-basis werk voor ons willen doen. We weten als geen ander dat ZZP-ers een belangrijke rol kunnen hebben bij het uitvoeren van opdrachten, vooral ook op tactisch en strategisch niveau.

 

Advies & verbinden

Jouw IT-vraagstuk koppelen we aan de juiste kennis. Met ons enorme IT-netwerk lossen wij jouw IT-vraagstuk op.

Detacheren

Als ICT-professional ben je direct inzetbaar voor detachering en projecten.

Interim consultancy

Stel je ICT-projectteam samen voor het beste resultaat.

Onze opdrachtgevers

Contact

Lorem