Informatiemanager Breda

Ben jij op zoek naar een functie als informatiemanager in Breda? Wil jij je kennis inzetten voor een bedrijf dat jou een mooie uitdaging te bieden heeft? Dan horen we bij IM-Profile graag van je. Wij detacheren je namelijk bij opdrachtgevers die op zoek zijn naar specialisten, die hun organisatie verder willen helpen. We hebben een vacature voor informatiemanager in Breda openstaan waar jij je helemaal op kunt storten. Daarnaast heb je bij ons de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en je kennis nog breder te maken. We hopen dan ook snel van je te horen als jij als informatiemanager in Breda wil gaan werken.

Zoek jij een informatiemanager vacature in Breda?

Als jij wil werken als informatiemanager, dan helpen wij je graag verder. IM-Profile is de specialist op het gebied van detachering van mensen bij mooie, vooruitstrevende bedrijven in de publieke sector. Je gaat via ons werken aan tijdelijke opdrachten die een paar maanden kunnen duren, maar ook langer. Je werkt voor meerdere bedrijven, maar hebt via ons wel de zekerheid van een vast salaris en een auto van de zaak. Daarbij kun je via ons altijd opleidingen volgen om nog beter te worden in wat je doet.

 

Invulling geven aan een vacature voor informatiemanager in Breda

We vinden het belangrijk om jou de mogelijkheid te geven het werk te doen waar jij voldoening uit haalt. Via ons werk je voor mooie bedrijven en kun je altijd aan de slag bij een bedrijf bij jou in de buurt. Je werkt via ons samen met een team waar je mee kunt sparren, om zo tot oplossingen te komen of je kennis verder uit te breiden. Je blijft up-to-date op het gebied van ontwikkelingen op jouw vakgebied en krijgt een onbeperkt opleidingsbudget tot je beschikking. Meer weten? Dan horen we graag van je!

 

Advies & verbinden

Jouw IT-vraagstuk koppelen we aan de juiste kennis. Met ons enorme IT-netwerk lossen wij jouw IT-vraagstuk op.

Detacheren

Als ICT-professional ben je direct inzetbaar voor detachering en projecten.

Interim consultancy

Stel je ICT-projectteam samen voor het beste resultaat.

Onze opdrachtgevers

Contact

Lorem