Trainee informatiemanager

Informatiemanagement is een prachtig vak, dat steeds belangrijker wordt. Steeds meer bedrijven zien in dat het belangrijk is om alles op het gebied van informatiemanagement zo goed mogelijk te regelen. Wil jij een carrière starten op dit vakgebied? Dan raden wij je van harte aan om eens contact op te nemen met IM-Profile. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die als trainee informatiemanager willen worden. Wij bieden je een traineeship voor informatiemanager aan waarbij je alles leert wat in dit vak belangrijk is. We helpen onze mensen altijd om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen, zodat ze onze klanten perfect kunnen ondersteunen.

Een traineeship voor informatiemanager volgen

Voor een traineeship voor informatiemanager ben je bij IM-Profile altijd aan het juiste adres. We bekijken samen met jou wat je plannen en ambities zijn. Wat wil jij in je vak allemaal bereiken? Hoe denk je dit te gaan doen? We geven je dan meteen ook aan hoe wij je hierbij kunnen ondersteunen. We vinden het belangrijk om onze mensen te helpen zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. Niet alleen op zakelijk gebied, maar ook privé. We geven je hierbij graag de begeleiding die je hierbij nodig hebt. Onze fieldmanager staan je bij met raad en advies en helpen je zo je eerste stappen nemen op het gebied van informatiemanagement.

 

 

Bij IM-Profile een traineeship voor informatiemanager volgen

Neem vandaag nog contact met ons op als je jezelf aan wil melden voor een traineeship tot informatiemanager. Bij ons mag je er op rekenen dat we je aansporen elke dag alles uit jezelf te halen. We bieden je cursussen en opleidingen, die je bijvoorbeeld ook kunnen helpen op het gebied van softskills.

We hebben hier een eigen IM-Profile Academy voor opgericht, waarbij we ook nog eens samenwerken met gerenommeerde opleidingsinstituten. Meer weten? Je vindt hier uitgebreide informatie over elders op deze pagina. Een afspraak maken om alles een keer persoonlijk door te nemen kan natuurlijk ook.

 

Advies & verbinden

Jouw IT-vraagstuk koppelen we aan de juiste kennis. Met ons enorme IT-netwerk lossen wij jouw IT-vraagstuk op.

Detacheren

Als ICT-professional ben je direct inzetbaar voor detachering en projecten.

Interim consultancy

Stel je ICT-projectteam samen voor het beste resultaat.

Onze opdrachtgevers

Contact

Lorem