Trainee informatiemanagement

Informatiemanagement is een vak dat steeds belangrijker wordt. De informatiestroom binnen bedrijven lijkt steeds wel toe te nemen, het is dan belangrijk dat de informatiestromen goed gecoördineerd worden. Als je een traineeship voor informatiemanagement wil volgen waarbij je alles leert dat je in jouw vak nodig hebt, dan raden wij je aan om eens contact op te nemen met IM-Profile. We zijn een toonaangevende organisatie op het gebied van informatiemanagement, die graag klaar staan om getalenteerde mensen hun eerste stappen te laten maken op het gebied van de informatiemanagement.

Wil jij een traineeship voor informatiemanagement volgen?

Indien jij het wel ziet zitten om als trainee in informatiemanagement aan de slag te gaan, dan horen we graag van je. We bekijken dan samen met jou wat je wensen en ambities zijn en hoe wij je hiermee verder kunnen helpen. Je leert dan ook meer over de mogelijkheden die wij je te bieden hebben en waar wij als bedrijf voor staan. We detacheren mensen bij vooruitstrevende bedrijven in de publieke sector. Als je via ons aan de slag gaat, dan ga je werken voor diverse bedrijven die allemaal hun eigen uitdaging bieden. Dit is uiteraard een mooie stap voor je carrière.

 

Meer weten over een traineeship voor informatiemanagement?

Als jij een traineeship in informatiemanagement wil volgen, dan is dat bij ons mogelijk. We hebben field managers in dienst die jou begeleiden bij je eerste stappen, maar ook verder in je carrière. Bij ons kun je jezelf blijven ontwikkelen. We hebben namelijk een speciale IM-Profile Academy opgericht, waarbij jij blijft leren op het gebied van alles wat met informatiemanagement te maken heeft.

Elders op deze website vind je uitgebreide informatie over IM-Profile, onze filosofie en wat je allemaal van ons mag verwachten. Uiteraard kun je ook altijd even contact met ons opnemen om eventuele vragen die je hebt aan ons te stellen.

 

Advies & verbinden

Jouw IT-vraagstuk koppelen we aan de juiste kennis. Met ons enorme IT-netwerk lossen wij jouw IT-vraagstuk op.

Detacheren

Als ICT-professional ben je direct inzetbaar voor detachering en projecten.

Interim consultancy

Stel je ICT-projectteam samen voor het beste resultaat.

Onze opdrachtgevers

Contact

Lorem