Vacature informatiemanagement

Ben jij actief in de informatiemanagement en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wellicht ben je net in dit onderwerp afgestudeerd en wil je nu graag aan de slag bij een bedrijf dat je veel afwisseling te bieden heeft? Dan horen we bij IM-Profile graag van je. Bij ons bedrijf werken mensen die alles weten van informatiemanagement. Professionals op verschillende niveaus, die opdrachten uitvoeren voor een breed scala aan opdrachtgevers in de publieke sector. Je mag er bij ons op rekenen dat jij ook de uitdaging vindt die nodig is om enthousiast te blijven over je werk.

Vacatures in het informatiemanagement

Wij raden je van harte aan om eerst eens de vacatures die we open hebben staan door te nemen. Hierin vind je informatie over wat voor mensen wij zoeken, maar ook wat voor opdrachten je bij ons mag verwachten. Wij detacheren je bij bedrijven die een wisselende behoefte hebben op het gebied van de professionals die voor ze gaan werken.

Bij de ene opdrachtgever zul je maanden met een opdracht bezig zijn, maar er zijn ook opdrachtgevers die mensen nodig hebben voor een kortere klus. We hebben een team van ruim 20 enthousiaste professionals klaarstaan. Dit zijn je collega’s, die je ondersteuning bieden waar dit nodig is. Zoek jij een informatiemanagement vacature? Wij hebben een ruim aanbod voor je klaarstaan.

 

Een vacature in het informatiemanagement invullen

We vinden het belangrijk om het jou mogelijk te maken plezier en uitdaging uit je werk te halen. Bij ons heb je de zekerheid van een vast salaris, maar word je wel gedetacheerd bij verschillende bedrijven. Wil je hier meer over weten, of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op om je vragen aan ons te stellen. We maken graag kennis met je in een persoonlijk gesprek, waar we dan samen kunnen bekijken hoe we elkaar verder kunnen helpen.

We bekijken dan ook welke vacatures in het informatiemanagement je voor ons in kunt gaan vullen. Heb jij een informatiemanagement vacature op onze website zien staan waar je meer over wil weten, dan kun je natuurlijk ook altijd even met ons bellen of mailen.

 

Advies & verbinden

Jouw IT-vraagstuk koppelen we aan de juiste kennis. Met ons enorme IT-netwerk lossen wij jouw IT-vraagstuk op.

Detacheren

Als ICT-professional ben je direct inzetbaar voor detachering en projecten.

Interim consultancy

Stel je ICT-projectteam samen voor het beste resultaat.

Onze opdrachtgevers

Contact

Lorem