Wij zijn IM-Profile

Wij zijn een hecht team bestaande uit 50 enthousiaste informatiemanagement professionals. We bieden onze professionals uitdagende opdrachten binnen de publieke sector op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Naast deze opdrachten zijn er volop mogelijkheden om te werken aan je soft- en hardskills via de IM-Profile Academy en samenwerkende opleidingsinstituten. Daarnaast bouwen we samen met ons informatiemanagement team aan onze community. Kennis halen, kennis brengen en plezier staan binnen deze community centraal.

Detachering

Nergens kun je zoveel ervaring op doen als bij ons in de detachering: volop afwisseling in type opdrachtgevers, culturen en dynamiek! Dat allemaal met de zekerheid van een vast inkomen en een auto van de zaak, bij een leuke informele club waar je volop doorgroeimogelijkheden hebt.

Ons team bestaat uit verschillen functies op verschillende niveaus; zo blijven we van elkaar leren en zijn we continue complementair aan elkaar;

 • Trainees Informatiemanagement
 • Functioneel Beheerders
 • Informatie -en Business Analisten
 • Informatie Architecten
 • Adviseurs Informatievoorziening
 • Informatiemanagers
 • Programma -en Projectmanagers

Jouw carrière als informatiemanagement professional

Bij ons krijg jij de mogelijkheid je te ontwikkelen tot de persoon die je wilt zijn, zowel zakelijk als privé. Heb je hiervoor begeleiding nodig in de vorm van opleiding of coaching? Dan juichen we dat toe. Geef aan dat je meer in je mars hebt en de wereld ligt voor jouw open. Jouw inbreng houdt ons scherp. We zouden wel gek zijn om niet naar je te luisteren!

De voordelen van werken als interim-professional bij IM-Profile

 • Werken voor vooruitstrevende organisaties in de publieke sector
 • Altijd een opdracht bij een opdrachtgever in de buurt
 • Een team van collega’s waarmee je kunt sparren
 • Continu up-to-date blijven van ontwikkelingen in jouw vakgebied
 • Onbeperkt opleidingsbudget
 • Lease-auto waar je ook privé gebruik van mag maken

Sollicitatieproces bij IM-Profile

IM-Profile Academy

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Elke dag dagen wij jou uit om het beste uit jezelf te halen. Het is onze taak en verantwoordelijkheid om jou hierin te faciliteren, bijvoorbeeld door het aanbieden van cursussen en opleidingen. Hiervoor hebben wij de IM-Profile Academy ontwikkeld: een vooruitstrevende leergang waarmee jij als IM-professional jezelf kan blijven ontwikkelen.

Traineeship

Samen met Daniel Brouwer, oprichter van De Vakopleiding Functioneel Beheer, hebben wij ons Traineeship Informatiemanagement vormgegeven. Wij bieden hiermee high potentials een traineeship aan om in een stroomversnelling binnen het informatiemanagement domein aan de slag te kunnen.

Het traineeship bestaat uit een traject waarbij je gemiddeld 32 uur per week bij onze opdrachtgevers meewerkt in een functie als bijvoorbeeld junior functioneel beheerder, onderzoeker of projectmedewerker en gemiddeld 4 uur per week het traineeship volgt. Zo kun je de stof meteen in de praktijk toepassen bij onze opdrachtgever.

Je leert onder andere het vak functioneel beheer, zowel op softskills als op hardskills. Na het traineeship ben je een gecertificeerde functioneel beheer specialist en heb je daarnaast je BiSL en Agile/Scrum certificaat op zak.

Heb je interesse in ons traineeship? Meld je dan aan!

  Onze opdrachtgevers