Profile Groep Event November 2022

Ons 2e Profile Groep Event van 2022 zit er weer op. Samen met onze Freelance Profile Community deelden we de ontwikkelingen in ons mooie vakgebied. Daarnaast was er ook tijd voor een hapje, drankje en te netwerken en werd er fanatiek meegedaan aan een voetbaltoernooi. Wij zijn trots op ons fantastische team van IT-Profile B.V., IM-Profile B.V. en BI-Profile B.V. en alle zelfstandige professionals die zich dagelijks met zoveel bevlogenheid inzetten bij onze opdrachtgevers!

Onze collega’s en ZZP’ers werden op deze avond in het zonnetje gezet.
Voor een drie-tal collega’s was er zelfs een award. Vanuit IM-Profile ontving Alex Seelig een award.
Alex heeft al een aantal opdrachten voor IM-Profile vervult en draagt vanuit zijn netwerk ook nieuwe ZZP’ers aan.

Nogmaals, dankjewel Alex voor jou bijdrage!

De Profile Groep bestaat uit IT-Profile, IM-Profile en BI-Profile. Met al meer dan 25 jaar ervaring, zijn zij partner op het gebied van detacheren van ICT, Informatiemanagement en BI-professionals. ‘Wij ontzorgen onze klanten met als doel continuïteit te bieden in deze tijden waarin IT, Informatiemanagement en data continue aan verandering onderhevig zijn. Wij bewegen als kennispartner hier voortdurend in mee.’ De Profile Groep bestaat uit ruim 100 professionals, en daarnaast nog een flexibele schil van ruim 3000 professionals. BI-Profile is gevestigd in het hoofdkantoor van de Profile Groep in Veldhoven.

BI-Profile zal naast het detacheren van Business Intelligence-professionals en data analisten ook ondersteuning bieden bij projecten en adviestrajecten. Voor meer informatie omtrent de dienstverlening kijk op: www.bi-profile.nl of neem contact op met Ben Rentinck via (040) 234 88 00 of ben.rentinck@bi-profile.nl