Het Functioneel Beheer Festival 2024: thema Communicatie

Elk jaar organiseren we samen met VFB (Vakopleiding Functioneel Beheer) een boeiend evenement waarbij een specifiek thema centraal staat. Dit thema wordt zorgvuldig gekozen om te resoneren met de huidige trends en ontwikkelingen in onze sector. Tijdens het evenement bieden we een dynamische mix van lezingen en interactieve workshops. Deze zijn zodanig geprogrammeerd dat deelnemers naast de plenaire lezingen de kans krijgen om deel te nemen aan drie van de zes verschillende inspiratiesessies.

Deze sessies zijn ontworpen om deelnemers niet alleen te informeren, maar ook te inspireren en te motiveren. Onze sprekers zijn vooraanstaande experts in hun vakgebied en delen hun waardevolle inzichten en ervaringen. De workshops zijn praktijkgericht en bieden deelnemers de kans om hands-on ervaring op te doen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. We streven ernaar een omgeving te creëren waarin netwerken en kennisdeling centraal staan. Tussen de sessies door zijn er volop mogelijkheden om te netwerken met vakgenoten, ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen. Ons evenement is de perfecte gelegenheid om te leren van de besten in de branche, je vaardigheden te verbeteren en nieuwe, waardevolle contacten te leggen.

Dit jaar vindt het Functioneel Beheer Festival plaats op 21 mei van 9.00 uur tot 17.00 uur bij Burgers’ Zoo. Het thema van 2024 is Communicatie. Communicatie is een belangrijk onderdeel van ons werk. Zonder goede communicatie is er geen interactie, geen acceptatie of draagvlak. Bij communicatie draait het om het kunnen omgaan met verschillende communicatie- en gedragsstijlen. Communicatie kan alleen succesvol zijn als er rekening wordt gehouden met de belangen van de diverse doelgroepen. Deze belangen bepalen immers of de toegevoegde waarde ook zo wordt ervaren.

Het volledige programma is te vinden op:  https://hetfunctioneelbeheerkennisfestival.nl/editie-2024/

Tickets zijn verkrijgbaar via de site: https://hetfunctioneelbeheerkennisfestival.nl/bestel-ticket/