Functioneel Beheerder

 

Voor ons informatiemanagement team, zijn wij op zoek
naar 
enthousiaste, leergierige functioneel beheerders
die de 
volgende stap in hun carrière willen maken!

 

 

 

 

 

 

Wat kun je verwachten?
Onze opdrachtgevers zitten voornamelijk in de publieke sector zoals zorg, overheid en onderwijs. Gedurende je opdrachten krijg je persoonlijke begeleiding van één van onze seniors en sta je er dus nooit alleen voor bij onze opdrachtgevers. Naast je opdrachten zijn er volop mogelijkheden om te werken aan je soft en hard skills middels opleidingen via onze IM-Profile Academy en samenwerkende opleidingsinstituten. Wij werken niet volgens een “opleidingswasstraat”. Zodra je bij ons in dienst komt maken we samen een persoonlijk opleidingsplan dat voldoet aan jouw wensen. Daarnaast bouwen we samen met ons informatiemanagement team aan een community. Kennis halen, kennis brengen en plezier staan binnen deze community centraal.

Waar kom je terecht?
Ons informatiemanagement team is verantwoordelijk voor het functioneren en optimaliseren van de informatiestromen bij onze opdrachtgevers. De behoefte van de business bij onze opdrachtgevers verandert in een razendsnel tempo. Veranderende wet- en regelgeving, complexer wordende ketens en samenwerkingsverbanden zorgen er onder andere voor dat de informatiestromen, applicaties en systemen constant in beweging zijn. COVID-19 heeft er daarnaast voor gezorgd dat de toegankelijkheid en functionaliteit van alle informatievoorzieningen hoog op de agenda staan bij onze opdrachtgevers.
Werk aan de winkel dus!

 

 

Wie ben jij?
Door jouw communicatieve vaardigheden weet jij als geen ander de wensen van de gebruikers in kaart te brengen en kun jij de vertaalslag maken naar IT. Daarnaast adviseer jij de eindgebruikers over het gebruik en de mogelijkheden van alle informatievoorzieningen zodat je de informatiestromen proactief blijft optimaliseren. Door jouw bovengemiddelde interesse in mensen, processen en IT ben jij in staat om bruggen te slaan en verandering teweeg te brengen. Je bezit een sterk ontwikkeld communicatief vermogen. Je wordt blij van organisaties die constant in beweging zijn. Je staat stevig in je schoenen en weet weerstanden om te buigen naar het gewenste doel.

Wat vragen we van jou?
Je hebt 3 tot 6 jaar ervaring als functioneel beheerder, informatie analist, business analist of een vergelijkbare functie. Het is een grote pré als je deze ervaring hebt opgebouwd in de publieke sector. Je bent in het bezit van een afgeronde hbo- of wo-opleiding. In dit vak gaat het om jouw soft skills! Je bent minimaal BiSL gecertificeerd en idealiter heb je ook een ITIL en Agile/Scrum certificaat op zak. Heb je deze niet, no worries! Via onze IM-Profile Academy zorgen we daarvoor. Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar en in het bezit van een rijbewijs. Omdat onze opdrachtgevers voornamelijk in de publieke sector zitten is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

 

 

Arbeidsvoorwaarden
Je start direct met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Afhankelijk van je kennis en ervaring bepalen we samen het salaris. Het maximale salaris voor deze functie is €4.300 bruto op basis van 36 uur per week. Je ontvangt 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld op jaarbasis. Naast deze arbeidsvoorwaarden horen we graag op welke wijze jij mobiel wilt zijn. Een leaseauto behoort in ieder geval tot de mogelijkheden.

Meer weten over deze vacature?
Neem contact op met onze recruiter Natasja.
Zij zit voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

 

 

 

SOCIAL MEDIA

Volg ons op LinkedIn en blijf op de
hoogte van de laatste nieuwtjes binnen
het IM-vakgebied!

BEZOEKADRES

Graag meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten, of maak een
afspraak!

Dorpstraat 162a
5504 HM Veldhoven
+31 (0)40 234 8800
info@im-profile.nl