THOMAS

Functioneel beheerder

  • Brabant, Gelderland, Limburg
  • Per 1 mei

Met een achtergrond als accountmanager, is Thomas met recht een communicatief vaardige en representatieve collega te noemen. Na een aantal jaren gewerkt te hebben in diverse sales-rollen, besloot Thomas een nieuwe stap in zijn carrière te maken, en wel als functioneel beheerder. Juist zijn affiniteit en interesse in de ICT, gecombineerd met zijn skills in de commercie, maken dat hij een welkome aanvulling is voor een team waar deze 2 werelden gecombineerd worden.

Thomas volgt sinds 2 jaar de Vakopleiding Functioneel beheer en is Agile Scrum en ITIL gecertificeerd. In zijn huidige rol bij Gemeente Tilburg heeft hij ervaring opgedaan als functioneel beheerder Digitale Werkplek, waar hij verantwoordelijk was voor de in- en uitdiensttredingsprocessen, het ondersteunen van gebruikers op MS365 en het toekennen van rechten.

Thomas krijgt energie van nieuwe dingen ontdekken en het sparren met collega’s en eindgebruikers om het beste resultaat te bereiken. Hij is per 1 mei beschikbaar voor 36 uur per week. Thomas komt graag vrijblijvend kennismaken om te kijken of hij iets voor uw organisatie kan betekenen!

Heb je vragen of wil je graag een uitgebreid cv ontvangen?
Dan kun je altijd contact met ons opnemen
Kom in contact met ons