MICHELLE

Functioneel Beheer

  • Noord-Brabant
  • 1 September

Tijdens haar werk als functioneel applicatiebeheerder in het onderwijs heeft Michelle veel ervaring opgedaan in het communiceren, signaleren, testen, implementeren en evalueren met de gebruikers van nieuwe en bestaande applicaties. Ze maakt de vertaalslag tussen de werkvloer en externe gebruikers en de ICT-afdeling, wat ze een ontzettend leuke uitdaging vindt.

Naast haar werk in het onderwijs is Michelle jarenlang op vrijwillige basis actief geweest in de muziekindustrie. Een paar jaar geleden besloot ze hier fulltime mee aan de slag te gaan. Dit bracht haar niet het werkgeluk wat ze dacht. Michelle kijkt er nu ontzettend naar uit om terug te keren in het functioneel beheer.

Michelle is een gedreven en stressbestendig dame die zaken graag direct aanpakt. Ze is communicatief vaardig en weet IT-zaken op een begrijpelijke manier over te brengen. Ze werkt graag in een actief en kundig team, waarin ruimte is voor humor en eerlijke feedback. Ze hecht veel waarde aan haar ontwikkeling en vindt het daarom belangrijk om studies te volgen en persoonlijk te groeien.

Michelle is klantvriendelijk, leergierig en werkt graag oplossingsgericht.

Heb je vragen of wil je graag een uitgebreid cv ontvangen?
Dan kun je altijd contact met ons opnemen
Kom in contact met ons