MEREL

Junior Functioneel Beheerder

  • Tilburg
  • Per direct

Merel is een vlotte, enthousiaste dame, met al redelijk wat werkervaring. Vanaf haar 15de is ze begonnen met werken. Na een aantal jaren vakken vullen bij de supermarkt, is ze opzoek gegaan naar meer uitdaging. Naast haar school, begon Merel al met haar bijbaantje als administratief medewerkster.

Merel is iemand die de leiding durft te nemen als de situatie zich voordoet. Ze durft verantwoordelijkheid te nemen en daarnaast is Merel ook goed in plannen. Dit maakt dat ze niet snel voor een stresssituatie komt te staan en goed overzicht kan houden.

De banen die Merel heeft gehad hebben haar gevormd tot een zelfstandige dame, die met korte uitleg snel zelfstandig aan het werk kan. Ze begrijpt een systeem snel en vindt het dan ook erg leuk om een systeem of applicatie goed onder de knie te krijgen en ziet snel verbeterpunten. Daarnaast kan ze goed uitleg geven aan collega’s en durft ze de rol om haar collega’s te begeleiden ook op zich te pakken. Dat is wel gebleken in haar huidige baan. Merel begon met werken bij het CZ in Juni toen er net een nieuwe implementatie van Force in gang was gezet. Dit wist Merel zich snel eigen te maken en kon haar collega’s hier in goed begeleiden.

 

Hierdoor is haar interesse in functioneel beheer ontstaan. Haar hart maakt een vreugdesprong als ze haar oplossingsgericht vermogen kan inzetten en de schakel kan zijn tussen eindgebruiker en ICT.
Ze kijkt uit naar een gave opdracht, waarin ze kan laten zien wat ze in haar mars heeft.

Heb je vragen of wil je graag een uitgebreid cv ontvangen?
Dan kun je altijd contact met ons opnemen
Kom in contact met ons