DALIN

Trainee Functioneel Beheer

  • Tilburg
  • Per direct

Dalin heeft haar Bachelor Informatie Science afgerond in 2022 en zit nu in het tweede jaar van haar Master Business Informatics. Dalin is communicatief vaardig, werkt nauwkeurig en is sociaal. Een rol waar zij tussen de business en de IT staat is dan ook op haar lijf geschreven. Daarom volgt ze het Traineeship Informatiemangement binnen IM-Profile om alle certificeringen te behalen voor de vakopleiding Functioneel Beheer. Ze heeft haar BiSL met een goed resultaat afgerond en is nu bezig met Scrum Foundation, MS-900 en Cyber Security.

Dalin zou je kunnen omschrijven als een hele hard werker met veel doorzettingsvermogen. Van jongs af aan heeft ze topsport bedreven in combinatie met school. Tijdens VWO 5 brak ze haar arm en nam ze afscheid van de topsport. Als bijbaantje naast school en studie is ze personal fitnesscoach geworden.

Dalin is een jonge, gedreven en enthousiaste young professional die een aanwinst gaat zijn voor iedere functioneel beheer afdeling. Ze is direct beschikbaar als Trainee functioneel beheerder voor 32 uur per week.

Wilt u vrijblijvend kennis maken met Dalin of haar uitgebreide CV ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Heb je vragen of wil je graag een uitgebreid cv ontvangen?
Dan kun je altijd contact met ons opnemen
Kom in contact met ons